Over ons

QCommerce is een initiatief van Say Hey. Met meer dan 15 jaar ervaring in online ondernemen en digitale toepassingen weten we dat er vandaag niets krachtigs én betaalbaar op de markt is om op eenvoudige manier online te ondernemen. Daarnaast merken we dat de lokale ondernemer een flinke achterstand heeft op vlak van e-commerce.

Gezien de omstandigheden hebben we met ons team de tijd genomen om dit platform te ontwikkelen: een mobielvriendelijke en degelijke e-commerce oplossing, dit aan een eerlijke prijs én met mogelijkheid tot uitbreiding.

Wij willen een verschil maken door kwaliteit te bieden én doorgroeimogelijkheden te maximaliseren.

Matthias Goderis | Mede oprichter QCommerce

Dagelijks werken wij aan online en offline communicatie voor de kleine en grote KMO alsook webtechnische projecten op maat. QCommerce komt tegemoet aan de noden in de huidige digitale wereld: degelijk, betaalbaar en eenvoudig te beheren door elke ondernemer.

Een technisch zeer goed onderlegd maar vooral betrokken en gepassioneerd team, dat is zonder twijfel de basis voor een perfect werkend product.

Dieter Vieren | Mede oprichter QCommerce

Neem de stap

E-commerce in uw sector? Daar is volgens ons niet meer aan te ontsnappen. U onderneemt reeds online of u zal het als ondernemer doen als u wil competitief zijn in deze digitale wereld. QCommerce is niet dé oplossing voor iedereen, maar kan mogelijks wel de ideale instap zijn.